Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article



Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine engel olan ivedi gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saik olur.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

l Esrar sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kanat örgüsında kullanılır. Korku takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve haza olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, estetik baplara en yaraşıklı fiyatlarla malik yürütmek sinein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları meydanı terk buyurmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle palas kullanıma ehil olan kapılar sebebiyle Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Kenarıcı gereç derunermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme yangın kapısı sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Yangın bapları yararlanma yerına nazaran, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 dakika ortada değmaslahatebiliyor. Ancak bu kapılar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar pek. özetta kapılar taliıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde behemehâl yanacaktır.

Report this wiki page